Szerelmi jóslás

Szerelmi jóslás kártyavetéssel

Szerelem nélkül nem élet az élet! Minden ember vágyik arra, hogy legyen egy társa, aki megérti, s akivel évek múltán is ugyanolyan romantikus és felhőtlen kapcsolatot ápolhat, mint a kapcsolatuk kibontakozásának idején.

A szerelmi jóslás sokak számára hozhat pozitív változást párkapcsolati témában. A párkapcsolati jóslás segít megmutatni, mely úton kellene továbbhaladni, hogy a kapcsolat stabil és boldog maradjon, vagy mely irány a célravezető a jósoltató személy számára az önálló boldogsághoz. A szerelmi jóslás cigánykártyával is történhet. A cigánykártya jóslás hihetetlen régóta szerves része az emberiség életének. Segíti a sors elemzését, támpontokat ad az embereket foglalkoztató kérdésekhez, kérdéskörökhöz.

A szerelmi jóslás történhet lenormand kártya jóslás keretein belül is. Ez a kártyafajta a 18-19. században jól ismert kártyavető hölgy nevéhez fűződik. Mivel a kártyák kettős jelentéssel bírnak, érdemes több lapot húzni, hogy értelmezhetőbb, világosabb üzenetet tudjanak közvetíteni a jósnak. A lenormand kártya jósláshoz többféle módon kirakhatók a lapok, nyilván a több lapos változatból bővebb információ olvasható ki A szerelmi jóslás mindenkinek választ ad, de csak ha mernek kérdezni a jósoltatók. Megérteti a történések okát, a fennálló helyzet miértjeit, segít eldöntendő kérdéseket megfejteni. A josloretta.hu oldalon a szerelmi jóslás különböző kártyavetésekkel online is elérhető. Loretta, a jósnő email formájában juttatja el a kártyavetésről készült fotót, hogy a jósoltató is lássa, mely lapok jellemzik életét. Igény esetén a kártyák elemzésére telefonon is és postai úton is van lehetőség. A jóslás árairól Loretta jósnő tud bővebb tájékoztatást adni. Keressék őt bizalommal, ha elakadtak, válaszút elé érkeztek vagy bizonytalanok az életük valamely területén!