Hímzett törölköző

Otthonunkban is nagy hasznunkra lehet a hímzett törölköző

Egyedülállóként még bele sem gondolunk, ám az, hogy kizárólag magunk után kell rendet tartani és elpakolni, bizony hatalmas könnyebbséget jelent. Aztán nagycsaládosként hamar rádöbbenünk, hogy elegendő egy kicsit is lankadni a figyelemnek és máris kész káosszá vált otthonunk. Ez pedig még az olyan jelentéktelenebb dolgok esetében is így van, mint amilyen a fürdőlepedő.

Ezért aztán érdemes szem előtt tartani, miszerint a hímzett törölköző otthoni használatra is rendkívül hasznos lehet. Természetesen sokan határoznak úgy, hogy inkább teljesen különböző darabokat vásárolnak, hiszen így is könnyedén megkülönböztethető, melyiket ki használja. Ugyanakkor ennek a módszernek megvannak a maga hátrányai. Egyrészt ha egy széria hímzett törölköző beszerzése mellett határozunk, akkor egyszerre moshatjuk ki azokat, ami hosszú távon bizony nagy könnyebbséget jelent. Ugyancsak szerencsés, hogy nagyjából egy időben is használódnak el, így aztán nem kell időről időre a vásárlással járó nyűgökkel foglalkoznunk.

Emellett azt se felejtsük el, miszerint a hímzett törölköző akár remek ajándék is lehet. Persze a gyerkőcök nem biztos, hogy kitörő örömmel fogadnak majd egy névvel ellátott darabot, de a technológia fejlődésének köszönhetően akár figurák hímzése is lehetséges, így pedig biztos nagyobb lesz a boldogság. Tanácsos tehát jó alaposan megtervezni, kinek milyen felirattal kérjük majd a fürdőlepedőt, hiszen a siker elsősorban ezen áll, vagy bukik. Tekintettel arra, miszerint egy több darabos, minőségi hímzett törölköző készlet nagyobb kiadást jelent, mint a sima modellek esetében, így fokozottan ügyeljünk a használati utasításban leírtak betartására. Különösen igaz ez a mosási hőmérsékletre, illetve a szárításra, utóbbi alkalmazásánál ugyanis sérülhet a hímzett törölköző anyaga.