eredeti parfümök

Amikor az eredeti parfümök valahogy másnak tűnnek

Veled is előfordult más, hogy megvásároltad kedvenc parfümöd, azonban miután otthon kibontottad és kipróbáltad arra lettél figyelmes, hogy valami nem stimmel? Mintha valahogy más lenne az illata. Ha pedig a parfümből van otthon egy nagyjából kiürült típus, amivel összehasonlítod az újat, feltűnik, hogy a kettő teljesen eltér egymástól.

Eredeti parfümök kapcsán ma már rengeteg a hamisítvány a piacon. Éppen ezért nagyon oda kell figyelni a vásárlásnál, mert könnyen belefuthatunk egy replikába, melynek összetevőit illetően csak találgatni lehet. Ha feltűnően olcsón lehet hozzájutni a termékhez, az mindenképp gyanakvásra ad okot. Persze, előfordulhatnak akciók, azonban, ha az eredeti töredék áráért forgalmazzák, akkor szinte biztos, hogy valami nincs rendben. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy az eredeti árhoz nagyon hasonlóan, drágán akarják ránk sózni a replikát. Az egyik legegyszerűbb mód az ellenőrzésre, hogy valódi-e a termék vagy sem, az a beszerzés helye. Talán mondanunk sem kell, hogy ha a szupermarket pakolójában árulja a terméket egy kétes alak, akkor sok jóra nem érdemes számítani.

A kínai üzletek szintén nem arról híresek, hogy eredeti parfümöket árulnak, sokkal nagyobb eséllyel jutunk hozzá egy hamisítványhoz egy ilyen helyen. Ha kellőképp szemfülesek vagyunk, akkor akár az üvegcsét megszemlélve is feltűnhet, hogy valami nincs rendben. Az eredeti termékek alaposan és esztétikusan vannak becsomagolva. Ha már a csomagolás sem szép, akkor egyértelmű, hogy valami nincs rendben a termékkel. Ha a dizájn szemmel láthatóan nem szép, akkor az további árulkodó jelnek számít. A sorozatszám hiánya is figyelmeztető jel. Ennek a számnak az üveg alján és a parfüm dobozán meg kell egyeznie egymással. A sorozatszám sosem ragasztva van, hanem az üvegaljába nyomva.