Szennyvízszivattyú

Egyszerű víztelenítés szennyvízszivattyú alkalmazásával

A víztelenítés nem túl kényelmes feladat, azonban sok esetben elkerülhetetlen, ráadásul az sem mindegy hol kell megoldani ezt a kényes problémát, illetve, hogy mennyi időbe telik. Építkezések során általában szennyvízszivattyút alkalmaznak ilyen jellegű feladatokhoz.

Ide kattintva számos műszaki specifikáció derül még ki a szennyvízszivattyúról, a bestrent.info oldalon. A szennyvízszivattyú bizonyos sajátos tulajdonságai teszik lehetővé, hogy széles körben felhasználható segédeszköz legyen. Például, hogy milyen merülési mélységet bír, valamint mekkora a maximális áramlása, vagy a maximális szemcseátmérő. A bestrent.info weboldal széles választékot nyújt az építőipari és egyéb felhasználási területű gépek és eszközök terén, s ez az alól a szennyvízszivattyú sem kivétel. Az érdeklődők különböző teljesítményű, képességű szerkezetek között válogathatnak.

A méltán híres, svéd Atlas Copco több szennyvízszivattyút is piacra dobott már a fennállása óta, többek között a 66 kg-os össztömegű WEDA 60S típust, mely a Bestrent révén is elérhető. Ez a modell igen tekintélyes méretekkel van megáldva, ez már a súlyából is jól látható. Merülési mélysége 20 méterre van kalibrálva. Működtetéséhez 400 V-ra van szükség, a névleges teljesítménye 7,5 W. A legfontosabb adat talán az áramlási sebesség, mely ennek a gépnek az esetében 950 liter/ min. Ez az eszköz rövid időn belül látja el a feladatát, az már egyszer biztos. Mivel némely szennyvízszivattyú ára igen magas, nagyon gyakori, hogy az emberek nem vásárolnak, hanem időről időre kikölcsönzik. A Bestrent vállalkozásnál ez a lehetőség is fennáll, számos építőiparban használatos eszközt, kis és nagygépet kínálnak kölcsönzésre, hogy megkönnyítsék az emberek életét. Hisz a kölcsönzés során sem tárolással, sem karbantartással nem kell bajlódni, jelentősen egyszerűbb megoldás, mint a vétel. Ezzel kapcsolatban további információ a weboldalon található „Szolgáltatásaink” menüpontban olvasható. Ne habozzanak, keressék fel a legjobb helyet, ha megbízható gépkölcsönzést szeretnének!