Migrén ellen

Mit lehet tenni a migrén ellen?

A migrén egy idegrendszeri betegség, melyet a kutatók a mai napig kutatnak. Az erős, pulzáló fejfájás számos ember mindennapjait keseríti meg. A migrén általában olyan kísérő tünetekkel együtt jelentkezik, mint az émelygés, látászavar, koncentrációs nehézségek, hányás, hangulatváltozások és ingerlékenység jelentkezhet.

Migrén ellen nincs gyógymód, azonban több dolgot is érdemes bevetni a kínzó fájdalom enyhítése érdekében. Mindenképp a megelőzésre kell törekedni, tehát a migrént előidéző tényezőket érdemes elkerülni mellőzni, már persze, ha lehet. Az időjárási változások ellen például semmit nem lehet tenni. Sajnos az erős fronthatás, az eső és a magas páratartalom is egyaránt okozhatnak migrént. Emellett a stressz, a hormonok ingadozása, az erős szagok, fények és ingerek, valamint bizonyos gyógyszerek is előidézhetik a hasogató fejfájást. A migrén esetén érdemes a pihenés mellett dönteni, ugyanis a relaxáció enyhítheti a panaszokat. A többségnek a csendes, elsötétített szobában való lazítás segít. Összességében az egészséges életmód, tehát a rendszeres sport, tápanyagokban gazdag táplálkozás, elegendő alvás és a stresszmenedzsment által kevésbé kell tartani attól, hogy a migrén gyakran jelentkezik.

A meglévő fájdalom ellen a spray formátumban elérhető Dolixir nyújthat enyhülést. Nagy előnye, hogy a kapszulákkal ellentétben nem kell gyomorégéssel számolni, illetve a készítmény rendkívül gyorsan kifejti hatását. A gondosan válogatott tizennégy hatóanyag hamar enyhülést hoz. A Dolixir többek közt olyan összetevőket tartalmaz, mint a vadgesztenye, kurkuma, MSM, eukaliptusz és kerti kakukkfű. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a termékről, akkor látogasson el a dolixir.hu weboldalra, ahol rendelésre is van lehetőség!