Női parfüm

Női parfümök ajándékba

A parfüm választás ajándékba meglehetősen kényes téma, hiszen elsülhet jól is, de nagy a kockázat, hogy olyat sikerül választani, amely nem arat nagy sikert. A legjobb, ha abban az esetben teszed le voksod a parfüm ajándékozás mellett, ha biztos vagy dolgodban.

Női parfümök ajándékozása kapcsán fontos, hogy tudd, hogy a megajándékozott személy milyen illatokat kedvel. Ha ugyanis a virágos illatokat szereti, azonban te egy jellegzetes illatú orientális parfümöt ajándékozol az nem feltétlenül okoz majd felhőtlen örömöt. Persze lehet, hogy mégis tetszeni fog ismerősödnek az illat, esetleg kedvesség okán nem mond semmit rosszat a parfümről, azonban hatalmas lutri csak úgy találomra kiválasztani a parfümöt. Az illat típusok mellett a különféle személyiségek és a hozzájuk tartozó illatok is nagy segítséget jelentenek. Egy laza, mókás nőhöz kiválóan passzolnak az uniszex, fűászeres illatok. A romantikus hölgyek számára pedig a virágos-gyümölcsös illatok passzolnak a leginkább. A sportos hölgyek számára a citrusos, friss illatok megfelelők, míg a végzet asszonya típus a kiemelkedő, fűszeres parfümökkel tűnhet ki a tömegből.

Az is segítséget jelenthet a választásban, ha a színeket is figyelembe veszed, mégpedig az üvegcse színét. A kék szín a tenger frissességére utal, a zöld szín a fás illatokat rejti. A sárgás és átlátszó üvegcsékben a citrusos illatok bújnak meg. Az érzéki illatok általában fekete üvegcsébe vannak zárva. Az arany és barna színek a fűszeres illatokat rejtik. A vörös üvegcse pedig a keleties összetevőkkel rendelkező parfümök színe. A lila és a rózsaszín a virágos és gyümölcsös jegyeket rejti. Persze az üvegcse színe leginkább csak iránymutató, érdemes alaposan utána nézni a parfümnek a választás előtt. Minőségi parfümöket a probeauty.hu webáruházban is találsz!