Fagyasztó szekrény

Liebherr fagyasztó szekrények a minőség jegyében

Háztartási készülékek vásárlásakor kifejezetten igaz, hogy nem szabad kompromisszumot kötni, mindenképp a minőségi termékek közül kell válogatni. Nincs ez másként a fagyasztó szekrény esetében sem. A Liebherr fagyasztó szekrényeiben biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Fagyasztó szekrény kiválasztása nem könnyű feladat, azonban, ha nagyjából tisztában van vele, hogy milyen paraméterekkel rendelkező készüléket keres, akkor nagy mértékben megkönnyítheti a saját dolgát. Azt is érdemes végiggondolni, hogy milyen extra funkciókhoz ragaszkodik. A választás hosszú évekre, akár évtizedekre szól, ezért nem szabad megfontolatlan döntést hozni. A Liebherr fagyasztó szekrények esetében, ami azonnal feltűnik, hogy igazán esztétikus készülékekről van szó. Habár a fagyasztó szekrény kapcsán nem ez a legfontosabb szempont, azonban a gyártó a legkisebb, leglényegtelenebbnek tűnő részletekre is nagy hangsúlyt fektetett. Ez is a magas szintű minőségről és precizitásról árulkodik. A Liebherr fagyasztó szekrények átlátszó fiókokkal vannak felszerelve, annak érdekében, hogy ne kelljen kihúzni őket, hanem enélkül is lehessen látni, hogy mit rejt a belső. Ráadásul ez energiatakarékos megoldás is egyben.

Az úgy nevezett automatikus SuperFrost funkció által igazán egyszerűen és energiatakarékosan le lehet fagyasztani az ételeket. A készülék rendkívül gyorsan mínusz harminckét fokra hűti le a belső hőmérsékletet. Ennek köszönhetően az ételek, különösen a zöldségek, gyümölcsök vitamintartalma megmarad és így a belőlük készült étel egészségesebb lehet. Ezzel a funkcióval rengeteg energiát lehet megtakarítani, főleg a hagyományos hűtési eljáráshoz képest. A Liebherr fagyasztó szerkényei extra magas rekeszekkel vannak ellátva, annak érdekében az ajtó nyitásakor a hideg levegő ne áramoljon ki.