Hús nagyker

Elismert hús nagyker hazai és nemzetközi vizeken

Az őskorban, a mamutok idején az volt a módi, hogy a férfiak csapatként összedolgozva levadászták a hatalmas állatot, majd a helyszínen feldolgozták, esetleg földbe ásva vagy szárítva próbálták tartósítani. Mára, a modern kor emberének ez sokkal egyszerűbben kivitelezhető művelet. Nem kell hozzá sem tőr, sem dárda, csak egy bevásárlószatyor, amibe betehetjük a hentes által feldolgozott, konyhakész hústerméket.

Azonban ehhez egy minőségi munkát végző hús nagyker szükséges, ami képes biztosítani a friss, minőségében minden előírásnak megfelelő húsárut. A Hús Sziget hús nagyker minden kívánalomnak megfelel. Mind a kínálatot, mind a szállítás ügyében végzett precíz munkát tekintve megbízható beszerzési forrás. Ez a magyar húsnagyker nem csak hazai piacon, hanem külföldön is bizonyította már sikerességét. Rendezvényeken és kiállításokon is tündökölt már magyar színekben a hústermékeivel. S partnerlistáján számos külföldi ügyfél kap helyet.

A budapesti hús nagyker csak kiváló minőségű és szigorú ellenőrzéseken átesett, továbbá nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelő húsipari termékeket forgalmaz ügyfelei számára. Akár sertés, kacsa, marha, liba, nyúl, csirke vagy pulykahúsra van szüksége a megrendelőnek, innen garantáltan jó minőségben szerezheti be. Amennyiben a leggyakoribb hús félék nem elégítik ki az igényeket, a hús nagyker ügyintézőivel biztosan sikerül megoldást találni a keresett, exkluzív termékre. A hús nagyker fő profilja a fagyasztott húsáruk forgalmazása, melynek logisztikáját maximális körültekintéssel végzik. A vámkezelés, a dokumentumok, a teherautók, víz szállításra alkalmas konténerek ellenőrzését egyaránt a cég végzi, s állandóan ellenőrzi. Rendeléssel kapcsolatban forduljanak hozzájuk bizalommal!