Kazán

Le szeretné cserélni, régi turbós kazánját, de nem tudja milyen típusra? Majd mi segítünk!

Számtalan kazántípust szereltünk már, és ami fontos, garanciálisan be is tudjuk üzemeltetni, legyen az Ariston, Cebtrometal, Immergas, Baxi, Junkers, Ferolli, Biasi, Beretta, Mika6 EU, Stiebel Eltron, Fondital, Vaillant, Hajdu, Remeha, Viessmann, Bosch, Hermann, Saunier Duval, Westen, Buderus, Hoval, Savio vagy Wolf.

Mindegyik megbízható, remek márka, és mindegyik kondenzációs kazán tud modulálni, azaz annyit fog fogyasztani, amennyire épp szükség van, hogy meglegyen a kívánt hőfok.

Ezekkel a kondenzációs kazánokkal 20-30%-al csökkentheti a gázfogyasztását.

Körülbelül mennyibe kerül egy egyszerűsített kazáncsere?

Sok mindentől függ, például a kondenzvizet mennyire komplikáltan lehet elvezetni a szennyvíz csatornába, kell-e átemelő szivattyú, vagy gravitációsan megoldható, függ a kémény magasságától, illetve, hogy van-e az épületnek 30mA-es fíreléje, ha nincs akkor külön egy kismegszakító dobozt kell telepíteni a kazán mellé s arra rákötni a kazánt, de nagyságrendileg 610.000-Ft tól lehet számítani a költségekre, ebbe beletartozik a fűtés szerelés, villanyszerelés, kéménybélelés, garanciális kazán beüzemelés, jegyzőkönyv készítés és a papírozás.

Hogy ha gázterves a kazáncsere illetve külön elektromos bojlert szeretne, vagy új radiátorokat vagy akár összekötött rendszerrel szeretne fűteni, gázzal, villannyal vagy fával, akkor ezek növelik a végösszeget.

Az anyagdíj annyiba fog kerülni, amennyiért Ön is meg tudja venni a boltokba, mi nem teszünk rá semmiféle hasznot.

Mire vonatkozik a garancia?

A garancia a szerelésre vonatkozik, melyre 1 év jótállást vállalunk.
Magára a kazánra is van 3-5 év garancia, (gyártófüggő) amit egy hivatalos márkaszervízzel leszerződött munkatársunk fog beüzemelni. Őt az éves karbantartásra kell kihívnia, így tudja a garanciáját +1 évvel meghosszabbítani. A meglévő rendszerhibák feltárására nem terjed ki a garanciánk, viszont külön kérésre felülvizsgáljuk a régi rendszerét.

Mekkora felfordulással és zajjal jár a kazáncsere?

Nem kell számolni, túl nagy rendetlenséggel és zajjal, természetesen nem fog tőlünk zengeni a ház és munkánk végeztével mindig összetakarítunk és felsöprünk és felmosunk magunk után. A leszerelt készüléket és cső törmelékeket kérésre el tudjuk szállítani.