Kutyakiképző képzés

Kutyakiképző képzés az Akela Kutyaiskolában

Egy kutyakiképző munkája felettébb izgalmas. Persze ehhez a munkakörhöz nem árt, ha a szóban forgó kiképző kedveli a kis csaholó négylábúakat. No és persze igényel némi rátermettséget is a feladat, azonban az vitathatatlan tény, hogy nagyon hálás és különösen hasznos munka.

Az Akela Kutyaiskola szervezésében elérhető kutyakiképző képzés azért különlegesebb az országban elérhető többi képzésnél, mert itt ismert, komoly szaktudással rendelkező kiválóságoktól tanulhatnak az érdeklődők. A kutyakiképző képzés nem csak azoknak szól, akik szeretnék mélyrehatóan megismerni a kutyákat és akár ezzel foglalkoznának a későbbiekben, hanem azok számára is érdekes lehetőség, akik már jelenleg is kutyakiképzők, azonban ismereteiket szeretnék bővíteni. Kutyakiképző képzés hasznára válhat menhelyen dolgozóknak, kutyákkal foglalkozó szakembereknek, tenyésztőknek vagy szimplán a kutyák szerelmeseinek.

Az Akela kutyaiskola által nyújtott kutyakiképző képzés során elméleti és gyakorlati oktatásra is sor kerül. Az oktatás során felmerülő témakörök között szerepel a viselkedési problémák felismerése, kezelése, a kiképzési eszközök megismerése és használata, gyakorlatok tanítása és még számos rendkívül hasznos tudásanyag kerül átadásra. A kutyakiképző képzés hossza 12 hét, melynek időpontjai megtalálhatók az akelakutyaiskola.hu weboldalon. Az oktatók szeretnék megkönnyíteni a jelentkezők életét, így az elméleti tananyag online módon kerül átadásra, utólag visszanézhető előadásokkal. Ne felejtsenek el időben jelentkezni, hiszen a tanfolyamra csak korlátozott számban fogadja az iskola a jelentkezőket! Az akelakutyaiskola.hu oldalon található jelentkezési űrlap kitöltésével máris elindítható a folyamat, ne habozzanak!