Cigaretta tartó

Így varázsolható egyedivé a cigaretta tartó

Legyen szó bármilyen kiegészítőről is, jellemzően azt annál nagyobb becsben tartjuk, minél különlegesebb és rendhagyóbb. Nincs ez másképp a dohányzással kapcsolatos tárgyaknál sem, hiszen számtalan olyan kellék elérhető ma már a piacon, amivel a füstölés sokkal kényelmesebbé tehető.

Ennek megfelelően a cigaretta tartó örvend a legnagyobb népszerűségnek, méghozzá jó okkal. Az egyik legnagyobb problémát ugyanis épp a szálak sérülékenysége okozza. Tudniillik azok már a legkisebb külső behatástól is összenyomódhatnak és eltörhetnek, ehhez pedig elég, ha a dobozt a farzsebünkben felejtjük és véletlenül ráülünk. A fém cigaretta tartó ezzel szemben az ilyen baleseteknél jó szolgálatot tehet, hiszen a gyári papírcsomagolással ellentétben tökéletesen megvédi a tartalmát. Főképp fizikai munkát végzők esetében jelent ez hatalmas előnyt, hiszen ott jóval magasabb az esélye ezeknek a szerencsétlenségeknek. Ezzel együtt ajánlatos alaposan átvizsgálni a kínálatot, mielőtt letennénk a voksunkat egy adott darab mellett.

Tudniillik a cigaretta tartó választék ma már igen jelentős és egyáltalán nem mindegy, végül hogyan is határozunk. Egyfelől fektessünk nagy hangsúlyt az ideális méret meghatározására, ez ugyanis alapvetően befolyásolja, hosszú távon használatban lesz-e a cigaretta tartó. Hiszen ha túl kicsi, akkor idő előtt elfogynak a szálak, ám ha épp ellenkezőleg, egy méretesebb darab mellett döntünk, akkor fennáll a veszélye, hogy kényelmetlen lesz azt a zsebünkben hordani. Arról se feledkezzünk meg, hogy a teljesen egyedi cigaretta tartó az igazán jó választás. Erre a célra persze alkalmas egy különleges motívummal ellátott darab, ám valóban különleges csak akkor lesz, ha valamilyen feliratot, vagy ábrát gravíroztatunk a felületébe. Szerencsére erre ma már minden lehetőség adott, így feltétlen éljünk ezzel az opcióval.