Reptéri parkolás

Reptéri parkolás őrzött területen

Nem érdemes tovább morfondírozni, hova kerüljön az autó, míg tulajdonosa egy hosszabb utazásra indul. Kézenfekvő és komfortos megoldást kínálnak a reptéri parkolók, ahol különböző szolgáltatások is igényelhetők a parkolás mellé.

Reptéri parkolás ügyében keressék bizalommal az Európa Repülőtéri Parkoló ügyintézőit, vagy weboldalukat, az europaparkolo.hu-t, hogy tájékozódjanak az árakról, valamint a kiegészítő szolgáltatásokról. A reptéri parkolás azért oly közkedvelt lehetőség, mert sok tekintetben nagyon kényelmes, és természetesen biztonságos megoldást nyújt a gépjárművek tárolására. Nem kell aggódni amiatt, hogy őrizetlenül marad az autó, valaki feltöri, vagy esetleg kárt tesz benne egy vihar vagy más időjárási anomália. A reptéri parkoló 0-24 órás őrzés alatt van, illetve kamerával megfigyelt, így a biztonsági óvintézkedések mellett minden autó sértetlenül várja haza a tulajdonosát.

A reptéri parkolás foglalásához mindössze meg kell adni az érkezés és távozás napját, idejét, valamint személyes adatokat, illetve az autó adatait. Ezután már csak ki kell választani melyik terminálhoz szeretne eljutni az utas a szolgáltatáshoz járó, ingyenes transzferjárattal, illetve, hogy hány fő veszi igénybe a szállítás lehetőségét. A foglalás során azt is lehet jelezni, hogy szabad ég alatti vagy fedett parkolót kíván foglalni az utas. Az utazás napján a parkoló helyszínén kapnak egy parkoló kártyát az ügyfelek, melyen szerepel a transzfer elérhetősége, így a visszaút is könnyűszerrel megoldható. Mivel egyre többen használnak elektromos járművet, az Európa Repülőtéri Parkoló erre is felkészült, s a reptéri parkolás mellett elektromos töltési lehetőséget is biztosít azoknak, akik igényt tartanak rá. Ne késlekedjenek, foglalják le időben a legjobb parkolóhelyet és tudják biztonságban autójukat, hogy gondtalan lehessen a távollét!