Masszázs kád

A masszázs kádban való pihenés lehet a nap fénypontja

Az esti fürdés sokak számára egyfajta rutin, mely elősegíti az alvásra való ráhangolódást és segít elfelejteni a mindennapos stresszt. A masszázs kádba a fúvókákon keresztül érkezik a meleg víz, mely izgató, masszírozó hatást fejt ki a bőrre.

Masszázs kád biztosítja azt a fajta pihenést és relaxációt, amire egy igazán fárasztó nap után szükség van. A masszázs kád nagy előnye, hogy a fáradt végtagokat és derekat alaposan átmasszírozza a forró vízsugarak segítségével, aminek köszönhetően sokkal kipihentebben tud ki kelni a kádból. A forró vízben könnyű elfeledkezni a stresszről és a mindennapos problémákról, ami az alvás minőségét is pozitív irányban befolyásolja. Többek közt ezért is javasolják a szakértők az esti rutin kialakítását és a forró fürdőzést lefekvés előtt a rosszul alvók számára. Vannak, akik sokáig szeretnek a kádban ejtőzni, míg mások a gyors zuhanyzás hívei. Egészséges ember esetében semmi akadálya a hosszabb fürdőzésnek, viszont cukorbetegségben, krónikus bőrbetegségben, illetve anyagcserezavarban szenvedők számára legfeljebb húsz perces fürdőzés ajánlott.

A vízsugarak kiválóan serkentik a vízsugarakat, ezért a méreganyagok könnyebben távoznak a szervezetből. Az idegrendszerre szintén nagyon jó hatással van a masszázs kádban eltöltött idő. Könnyebb elengedni a stresszt és lazítani. A mai, állandó rohanással teli életben különösen fontos sort keríteni a stresszmenedzsmentre és relaxálni. A masszázs kádban eltöltött idő segít abban, hogy elfeledkezzen a napi mókuskerékről és egy kicsit önmagával foglalkozzon. A rengeteg előny miatt érdemes otthonra is beszerezni egy masszázs kádat. Ehhez azt javasoljuk, hogy látogasson el a wellis.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen a hidromasszázs kádakról!