Izületi gyulladás

Szüntesd meg hatékonyan az ízületi gyulladás okozta fájdalmat!

Az ízületi gyulladás nagyon sok embert érintő probléma, azonban ennek ellenére vagy pont emiatt sokan nem veszik kellőképp komolyan. Ez nagy probléma, hiszen a panaszok nem múlnak el maguktól, ráadásul előfordulhat, hogy komolyabb betegség tüneteként jelentkeznek.

Ízületi gyulladás miatt jelentkező fájdalom főleg a mozgásban jelent komoly korlátot. Normál esetben az ízületek súrlódás nélkül képesek lekövetni az izmok mozgását, viszont megerőltetés vagy betegség hatására fájdalom és merevség jelentkezik. Rendkívül kellemetlen, amikor nem tudja élvezni az életet a panaszok miatt és a legegyszerűbb tevékenységek is fájdalmat okoznak. Az ízületi gyulladás kortól és nemtől függetlenül bárkit érinthet, azonban az életkor előrehaladtával egyre nő az esélye kialakulásának. Ettől függetlenül megerőltetés hatására akár fiatalabbak esetében is jelentkezhet. A fájdalom és a merevség mellett jelentkezhet duzzanat, bőrpír és az ízületi funkciók is csökkenhetnek. Ahhoz, hogy a panaszokat meg lehessen szüntetni, érdemes időpontot foglalni reumatológus vagy ortopéd vizsgálatra.

Az ízületi gyulladás kezelésében nagy szerepe van a pihenésnek és a borogatásnak, de emellett a fájdalom enyhítése és a gyulladás csökkentése is nagyon fontos. A fájdalomcsillapító gyógyszerek komoly gyomorégést okozhatnak idővel és nem is hatnak azonnal. A Dolixir spray formátumának köszönhetően a fájdalom forrásán alkalmazható. Rövid idő alatt beszívódik a készítmény és kifejti hatását. A Dolixir olyan hasznos, természetes összetevőket tartalmaz, mint a kollagén, vadgesztenye, gyömbér, MSM, fokhagyma és kurkuma. A minőségi összetevők mellett semmilyen káros anyagot nem tartalmaz a termék, mint például szintetikus illatanyag, alkohol vagy tartósítószer.