Hajdú

A Hajdú cég termékei és cégfilozófiája

Manapság nem csupán a minél nagyobb gyártási és eladási szám a fontos, hanem az is, hogy a cég működése során lehetőség szerint környezetbarát maradjon. A legnagyobb cégek nem csupán a termékpaletta növelésre fektetnek nagy hangsúlyt, hanem jövőképüket is megfogalmazzák és igyekeznek ezt szem előtt tartva tevékenykedni a gazdasági életben.

Hajdú márka név a legtöbb vásárló számára nagyon is ismerős, ugyanis rengeteg a márka nevével ellátott háztartási készülék található meg a magyar háztartásokban. Többek közt hőszivattyús, indirekt fűtésű és elektromos zártrendszerű forróvítrárolók, fűtési és hűtési hőszivattyúk, puffertárolók, gáz és motoros készülékek, valamint napkollektorok. A kiváló minőségű, korszerű, mai kor elvárásainak megfelelő, környezetbarát háztartási készülékek számos család mindennapjait teszik egyszerűbbé. A vállalat komoly hangsúlyt fektet a kiváló minőségű termékek gyártására és a vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére. Ennek érdekében a dolgozókat bevonják a fejlesztési és a végrehajtási folyamatokba egyaránt.

Hogyan érhető el a minőség folyamatos szinten tartása, sőt időről-időre innovatív ötletekkel, fejlesztésekkel való növelése? Többek közt az évenként megejtett rendszeraudit segíti ezt elő, valamint a különféle termékjóváhagyásra akkreditált külföldi, valamint hazai vizsgálóintézetek által végzett rendszeres, helyszíni gyárellenőrzési felülvizsgálatokon való tökéletes megfelelés. Természetesen a termékek csomagolása is kifogástalanul kielégíti a jogszabályban foglalt környezetvédelmi előírásokat. Ez nem csupán marketing szöveg, hiszen az előírások szerinti Megfelelőség-igazolások is rendelkezésre állnak. Bővebb információkat a hajdurt.hu weboldalon talál!