Opi körömlakk

Opi körömlakk, amit a profik is használnak

A körömlakkozás nem mai divat. Már időszámításunk előtt 3000 évvel is komoly népszerűségnek örvendett Kínában, előtte Indiában. Idővel a körömfesték színeit különböző jelentéssel ruházták fel. A királyi rangban lévőket ez is megkülönböztette a pórnéptől. Mára eme jelentését szerencsére elvesztette, azonban mégis sokan használják, mert divatossá és csinossá varázsolja a női kezeket.

Az opi körömlakk nem okoz csalódást! Számtalan színben érhető el, így biztosan mindenki megtalálja magának azt a lehetőséget, mely a stílusához leginkább passzol. Az opi körömlakkok nem csupán otthoni használatra nyújtanak minőségi manikűrt, pedikűrt. A manikűr-pedikűr szalonokban is örömmel választják ezt a márkát, mert kiváló minőségű körömlakk, modern és élénk színekkel. Az opi körömlakk optimális tapadást és egységesen eloszló színeket, mutatós fényt biztosít. A különleges opi ProWide ecsettel egyszerűen és pontosan felvihető a lakkréteg a körömre, s a körmök teljes felületét elfedi. E körömlakk alkalmazásával garantált az igényes megjelenés, a szemet gyönyörködtető manikűr, pedikűr. Tartóssága a megfelelő mennyiségben és minőségben felhordott lakktól függően 7-10 nap.

Az opi körömlakkok nem merülnek ki a széles színválasztékban. Megbízható köröm ápolószerekként is használatosak. A probeauty.hu kínálatában a vásárlók találnak érzékeny és töredezett körömre kenhető lakkot, mely segít helyrehozni a gyenge körmöket, de vásárolható körömerősítő kezelésre szolgáló körömlakk is. Emellett pedig alaplakk is kapható, mely arra hivatott, hogy az esetleges körömhibákat, egyenetlenségeket elfedje, mielőtt rákerül a festékréteg. A záró lakk, mely szintén szerepel az opi körömlakk repertoárjában, azért szükséges, hogy még tartósabbá tegye a manikűrt, pedikűrt a köröm széleinek lezárásával. Rendeljék meg mielőbb a probeauty.hu oldalról az opi körömlakk választékból kedvenc színüket, s varázsolják pillanatok alatt ápolttá kezeiket!