Vászonkép

Vászonképek egyedi méretben, saját fotók alapján

Nem is lehetne jobban feldobni egy nappali szoba falát, mint egy családot ábrázoló vászonképpel. A képek nem csak lakásdekorációk, emlékőrző szerepük van. Segítenek felidézni, újra élni, elmerengeni a megörökített pillanaton, bármikor, ha szem előtt van.

A vászonképek segítenek ezt az élményt színvonalas minőségben elérni. A vaszonmania.hu weboldalon bárki rendelhet magának prémium minőségű vászonképet fából készült vakrámára feszítve vagy tekercsben. A kép nyomtatása HP Latex technológiával történik, igazi festővászonra. A weboldalon használható szerkesztő segítségével mindenki teljesen egyedivé teheti a vászonképeit. Egyszerűen csak a szerkesztő felületre kell feltölteni a nyomtatni kívánt fotót, ezt követően pedig kezdődhetnek a beállítások.

A tájolás lehet álló vagy fekvő és mindez több méretben is elérhető. Lehet egyedi és standard, ennek kiválasztása csak a megrendelő igényein múlik. Az egyrészes vászonkép a kívánt tájolásban és méretben egy fa keretre feszített, festővászonra nyomtatott kép. A többrészes vászonkép már valamivel extravagánsabb, ugyanis itt nem csak a méret és a tájolás, hanem a képek darabszáma és alakja is kiválasztható. Ezzel az elrendezési móddal szakíthatnak a megrendelők a hagyományokkal és egy modern megjelenésű vászonképet tudhatnak magukénak. A vászonképek ára a szerkesztői beállításokkal párhuzamosan változik, ez folyamatosan nyomon követhető a szerkesztő felület alatt. Aki több példányban szeretné megkapni vászonképét, a mennyiség növelésével beállíthatja a kívánt darabszámot. Ez után már csak kosárba kell helyezni a rendelni kívánt terméket, majd kitölteni a személyes adatokat, illetve kiválasztani a szállítási és fizetési módot. Rendkívül egyszerű, felületbarát oldal, megbízható minőség. Válasszák a vaszonmania.hu csapatát!