Időskori látásromlás

Van megoldás az időskori látásromlás ellen

Manapság egyre gyakoribbak a szemproblémák, melyek nem csupán az időskorosztályt érintik, hanem a fiatalabb generáció esetében is egyre gyakoribbak. Annak érdekében, hogy sokáig megőrizhessük szemünk épségét, mindenképp kímélnünk kell és vitaminokkal kell támogatnunk.

Időskori látásromlás rengeteg embert érint. Sajnos már fiatal korban is jelentkeznek a panaszok. A különféle látásromló tevékenységek nagy mértékben károsítják a szemet. Ilyen például a képernyő hosszú időn keresztül való bámulása, valamint a rossz látási viszonyok között történő munkavégzés Manapság nagyon sok munka igényli a monitor használatot. Ráadásul az okostelefonok képernyőkének bámulása sem segít, mely sok ember napjából akár órákat is elvesz. A probléma orvoslására célszerű kékfény blokkoló alkalmazást letölteni vagy kékfény szűrővel ellátott szemüveget viselni a monitor előtt töltött időben. A szem tornáztatása is sokat segíthet, tehát húsz perc monitor előtt töltött idő után, legalább húsz percen keresztül húsz lábnyira, vagyis körülbelül hat méterre lévő tárgyra kell fókuszálni.

A szem kímélése és tornáztatása mellett a belső támogatásra is figyelmet kell szentelni. Mivel kizárólag étkezés útján nem lehet elegendő vitamint bevinni a szervezetbe, ezért táplálékkiegészítő használatára van szükség. A hagyományos készítmények helyett viszont jobb a liposzómás típust választani, mivel így a vitaminok bomlás nélkül juthatnak el a test számos pontjára és sokkal hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. Ráadásul a liposzómás technológia nagy előnye, hogy százszázalékos biohasznosulás jellemzi. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a liposzómás szem támogató vitaminok kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra!