Ezüst karkötő

Válogass esztétikus, minőségi karkötők közül!

Az ezüst az aranyat követően az egyik legnépszerűbb fém, melyet a legtöbb ember gond nélkül tud viselni, mivel antiallergén. Gyakorlatilag bármely ruhához kiválóan passzol, ezért az ezüst kitűnő választás akár saját magadnak, akár ajándékba.

Ezüst karkötők széles választékban megtalálhatók a MyCharm webáruház kínálatában. Ezek az ékszerek egytől-egyig minőségi darabok, melyek tökéletesen kiegészítenek bármely öltözéket. A legjobb, ha egyedi karkötőt hordasz, mely jelentéssel bír számodra. Az ezüst charm karkötők megadják ezt a lehetőséget, mivel kedvedre válogathatsz a különféle charmok közül. Az említett karkötő, melyet kígyóláncként is emlegetnek, tökéletesen passzol a MyCharm ezüst medáljaihoz és charmjaihoz, illetve az európai modellek méretével is összeillik. Ezek az ezüst karkötők önmagukban véve is igazán esztétikusak, azonban charmokkal kiegészítve még egyedibb lehet. Az aranyos kis medálok nagyon díszesek, szépek, így szinte vonzzák a tekintetet. A biztonság kedvéért érdemes egy-két centiméterrel hosszabb karkötőt választani, mint a csuklód átmérője, így kényelmesen tudod viselni a karkötőt, valamint a charmokat is egyszerűen fel tudod rá fűzni.

Szinte mindegyik karlánc állítható mérettel rendelkezik, így be tudod állítani a számodra ideális méretet. Némely karkötők esetében ez egy csúszó gömb segítségével valósítható meg, míg más karkötők kapcsán a láncos beakasztóval lehet a kívánt méretet beállítani. Ha merev karperecre vágysz, abban az esetben is gondolnod kell a helyes méretre. Ezeknek a karkötőknek a méretét úgy kell kiválasztani, hogy a csuklón ne tudjon könnyen elfordulni. Ha szeretnél rendelni, valamint megtekinteni a teljes kínálatot, akkor mindenképp látogass el a mycharm.hu webáruházba!