Betonkeverő

Minőségi betonkeverő gép

A betonkeverő az építkezések és felújítások egyik legalapvetőbb eszköze. Fajtáit tekintve létezik manuális és automatikus. Míg előbbit kézzel kell hajtani, utóbbinál ez az áramforráshoz csatlakoztatva megoldható. Használata rendkívül egyszerű, hiszen csak bele kell önteni a megfelelő arányban a vizet, homokot, zúzott kavicsot és a cementet, majd összekeverni.

További információk ide klikkelve érhetők el, a bestrent.info weboldalon. A betonkeverő különböző űrtartalmú tartályokkal vehető igénybe, hogy a használók igény szerinti mennyiségű anyagot tudjanak egyszerre elkészíteni, felhasználni. A bestrent.info weboldalon 0,40kW motorteljesítményű betonkeverő 56 kg, 120 liter kapacitással vehető bérbe. A műszaki specifikáció alapján ez a típus 100 literes keverési kapacitásra képes. A betonkeverő gyártója az IRBAL cég, melynek tevékenységi ágazata az építőipari gépek. Sok éves tapasztalattal a háta mögött szolgálja ki a megbízható termékeivel az építőiparban dolgozókat.

Az egyik bestrent.info által kínált betonkeverő 56 kg, 120 liter, s ezekkel a paraméterekkel nem foglal sok helyet, biztonságosan használható a különböző építési területeken. Fontos, hogy mindenképpen egyenes talajon kerüljön felállításra, hogy ne legyen lehetősége elborulni, továbbá érdemes odafigyelni a keverődob állására is. A dőlésszöget általában a gyártó meghatározza, csak követni kell a javaslatát. A szakértők úgy ítélik a betonkeverőnek 3 percnél tovább nem érdemes dolgoznia, ugyanis további keveréssel a betoncentrifugálás veszi kezdetét, mely abszolút elrontja a kevert anyag minőségét. Amennyiben a betonkeverő 56 kg, 120 liter paraméterek megfelelőnek bizonyulnak az elvégzendő munkához, keressék bátran a bestrent.info ügyfélszolgálatát az árakkal és a bérlés, illetve vásárlás lehetőségeiről!