PVC padló

Ipari és otthoni célra szánt PVC padló

A PVC padló az egyik gyakran alkalmazott burkolóanyag, mely nem csupán lakossági célra alkalmas, hanem ipari környezetben is tökéletesen megállja a helyét. Természetesen a két területen némileg más behatások érik a padlót, így az ipari környezetben használt PVC padlónak strapabíróbbnak kell lennie.

PVC padló egy olyan több rétegből felépülő padlóburkolat, amely számtalan különféle dizájnban elérhető. A domexszonyeg.hu kínálatában tekercs és lap formátumban is elérhetők a PVC padlók. Lakossági és intézményi célokra egyaránt kiválóan fel lehet használni őket. Ez a padlótípus még a komoly igénybevételt jelentő iskolai és kórházi környezetben is megállja a helyét. Sőt, akár komolyabb ipari környezetben is hatékonyan lehet alkalmazni. Az ipari PVC padló jóval ellenállóbb, mint az egyszerű, otthoni környezetbe szánt darabok. A PVC padló akkor rendelkezik ipari kopásállósággal, ha minimum 0,7 mm-es koptató réteggel rendelkezik. Ha csak 0,4 és 070 mm közötti vastagságú a koptató réteg vastagsága, akkor fél ipari padlóról van szó, amely közepesen erős ipari igénybevétel az irodai környezetbe kiválóan passzol.

A padló abban az esetben ideális, ha tökéletesen illik az adott környezetbe és képes ellenállni az adott hatásoknak. Ipari környezetben kevésbé fontosak a külső stílusjegyek, vagyis az esztétika. A lakossági felhasználás során viszont ez az egyik legfontosabb szempont. A PVC padlók a legkülönfélébb színekben és mintázatokban érhetők el, így bőven van miből válogatni. Bármely környezetbe szeretnél PVC padlót, érdemes megtekinteni a domexszonyeg.hu kínálatát. A vásárlók könnyen teljesen átalakíthatják otthonuk belső terét az autentikus és valósághű dizájnoknak köszönhetően. Bővebb információkat a domexszonyeg.hu webáruházban találsz!