Glicin kapszula

Glicin kapszula szedése előnyös!

A glicin egy nem esszenciális aminosav, amelyet a szervezet önmagában termel. A glicin megtalálható a bőrben, az izmokban és a kollagénben, és kissé édes ízű. Glicin kapszulákat is érdemes szedni, hogy pótolni tudja azt, amit a szervezete nem állít elő.

Glicin kapszula készlet várja a vitaminstore.hu weboldalon méghozzá a Life Extension márkától, ezért nézzen be hozzánk és tekintse meg kapszuláinkat és összetevőiket még ma. A glicin kapszulát leggyakrabban a kreatin mellett kiegészítőként használják az izmok támogatására. A glicin képes saját kollagént létrehozni, és elősegíti az egészséges alvást, valamint hozzájárul az egészséges hangulathoz és az általános jó közérzethez. A glicin természetes antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezhet, és támogatja a májat, az ízületeket és a bőrt. A glicin a kollagén szerkezetének, például a bőrnek és a szalagoknak egyharmadát foglalja el. Részt vesz a Haem szintézisében is, valamint a kreatin szintézisének egyik összetevője, amely fontos az energia és az izomösszehúzódás szempontjából. A glicin egy aminosav, amelyet a szervezet fehérjék előállításához használ, és számos különböző funkcióhoz nélkülözhetetlen, beleértve a kognitív, izom- és anyagcsererendszereket. Támogatja az immun-, ideg- és emésztőrendszert, tehát a kreatin alkotórésze. A kreatin energiával látja el az izmokat, és számos egyéb egészségügyi előnnyel jár, beleértve a jobb megismerést és teljesítményt.

A kollagén (a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje) a bőr, a vér, a csontok, az izmok, a porcok és az ínszalagok erejét építi és tartja fenn, és nagy mennyiségű glicinből áll. A glicinnel történő kiegészítés nagyszerű módja annak, hogy támogassa szervezete kollagéntermelését azáltal, hogy fenntartja a készletet. Rendelésért megéri felkeresni a vitaminstore.hu-t.