Kugoo-G-Booster elektromos roller

Az elektromos rollerek KITT-je a Kugoo G-Booster

Manapság rengeteg környezetbarát eszköz kerül piacra, hogy a gyártók megkönnyítsék az emberiség életét úgy, hogy közben a környezetet sem szennyezik. Erre hivatottak az elektromos rollerek is.

A Kugoo G-Booster remek választás bárki számára, aki szeretné egészségét, környezetét és nem mellesleg a pénztárcáját is megóvni. Sokak számára fontos, hogy ne a tömegközlekedési eszközökön vagy az autójukban görnyedjenek, hanem a szabad levegőn némi mozgás kíséretében jussanak el A pontból B-be. Erre a legkézenfekvőbb megoldás a gyalogszer lehetne, esetleg a bicikli, ám ezek a módok gyakran lassúnak vagy megerőltetőnek bizonyulnak. S ezen a ponton nyújt remek lehetőséget az elektromos roller. Kényelmes, a szabad levegőn alkalmazható, s bár nem tűnik aktív mozgásnak, mégis megmozgatja az izmokat, mindemellett pedig viszonylag gyors és összehajtva kis helyet foglal. A https://berio.hu/Kugoo-G-Booster oldalon biztonságosan megrendelhető, a különleges kiegészítőivel együtt.

Ezt a rollert 3 sebességfokozatba lehet állítani, természetesen az útviszonyoktól és a sebességtől függően. Akár vízszintes talajon kell gurulnia, akár hegymenetben, ennek a modellnek nem okoz gondot. Az akkumulátora könnyedén tölthető a megfelelő áramforráshoz csatlakoztatva. A vásárlóknak könnyedén megy majd a roller üzembe helyezése vagy a különböző alkatrészek cseréje, ugyanis a berio.hu oldalon több bemutató videó is segíti a szerelést. A Kugoo G-Booster nem bocsát ki semmilyen káros gázt vagy gőzt, így használata nem ártalmas a bolygóra, s aktív hajtása garantáltan kifizetődő. Talán szentimentálisan hangzik, de a rolleren utazók jobban megismerhetik a környezetüket, rácsodálkozhatnak a város apró szépségeire. A fent említett weboldalon gyakran találkozhatnak akciókkal, érdemes rájuk lecsapni! A Kugoo G-Booster remek választás az utazóknak és a Földnek egyaránt!