Parker toll

Diplomaosztóra, ballagásra remek szuvenír egy minőségi Parker toll

Amíg nem kezdünk el rendszeresen ilyen ünnepségekre járni, el sem tudjuk képzelni, időnként mekkora kihívást jelent megtalálni a legmegfelelőbb ajándékot egy diplomaosztóra, vagy ballagásra. Különösképp igaz ez, ha egy távolabbi rokonunk, vagy barátunk végez épp, hiszen ilyenkor a szuvenír nem lehet túlságosan személyes, ám tükröznie kell az alkalom jelentőségét.

Ilyenkor tartsuk észben, miszerint egy Parker toll kiváló választást jelenthet. Tudniillik minőségi írószerszámra szinte mindenkinek szüksége van, sőt, általában az sem árt, ha több darabbal is rendelkezünk. Ennek megfelelően, ha az ünnepeltnek már esetleg van a birtokában egy Parker toll, akkor sem lesz felesleges, ha tőlünk kap még egyet. Az ebből a szituációból fakadó esetleges kényelmetlenségeket a legegyszerűbben úgy kerülhetjük el, ha a valamelyik különlegesebb Parker toll mellett tesszük le a voksunkat vásárláskor. Szerencsére erre minden lehetőségünk adott. Tudniillik a piacvezető gyártó kínálatában számtalan típus megtalálható, a legegyszerűbbektől kezdve a valóban extravagáns darabokig bezárólag.

Mielőtt azonban elkapkodnánk a beszerzést, feltétlenül tartsuk szem előtt, miszerint egy Parker toll esetében is kardinális jelentőséggel bír a kényelem. Mivel jó esetben az írószerszám napi használatban lesz, ezért elengedhetetlen, hogy komfortos legyen kézben tartani. Ezért aztán egyáltalán nem mindegy, ki is lesz a megajándékozott. Hölgyek esetében maradjunk a vékonyabb – és egyben könnyebb – módozatoknál, míg uraknak bátran választhatunk egy robosztusabb példányt. Diplomaosztóra, illetve ballagásra szánt ajándék vonatkozásában elengedhetetlen, hogy valamilyen szöveggel tegyük egyedivé az adott tárgyat. Egy Parker toll esetében a gravíroztatás könnyedén megoldható, ezért ezzel a lehetőséggel mindenképpen éljünk.