Melegíthető hajcsavaró

Az elektromos hajcsavaró könnyed használata

Az elektromos hajcsavaró használatával nem kell attól tartanod, hogy a hajad szerkezete károsodik. Ha egyszer kipróbálod az elektromos hajcsavarókat, akkor biztosan nem fogsz egyhamar a hajsütővashoz nyúlni, hiszen ezzel a módszerrel sokkal hatékonyabban tudod elkészíteni a megálmodott göndör fürtöket.

Elektromos hajcsavaró esetében sokan attól tartanak, hogy macerás, időigényes a használata. Holott ez egyáltalán nem így van. Eleinte talán több időt vesz igénybe a csavarók felhelyezése, majd a hajból való kiszedése, azonban idővel belejössz, rutinossá válsz és sokkal gyorsabban végzel ezzel a folyamattal. Ráadásul amíg a hajcsavaró kihűl, nyugodtan foglalkozhatsz bármi mással, tanulhatsz, olvashatsz, házimunkát végezhetsz. Az elektromos hajcsavaró épp olyan, mint a hagyományos típus, azonban nagy különbség, hogy ezek a darabok felmelegíthetőek. A hajcsavarókat gyakorlatilag ugyanúgy kell használni, mint a hagyományos darabokat. Mielőtt feltekernéd a hajtincseid, ne felejtsd el alaposan kifésülni a hajad. Akkor se felejtsd el ezt a lépést, ha nagyon sietsz, mivel, ha gubancos marad a hajad, akkor annak később lesz meg a böjtje.

A gubancos hajból rendkívül nehéz kiszedni a hajcsavarót, mivel könnyen beleakad a hajba. Nem csak fájdalmas lesz az eltávolítás, de az elkészült hullámokat is könnyen tönkre teszed. Tehát először fésülködj, majd a könnyebb hajformázás érdekében válaszd három részre a hajad, így könnyebb lesz minden hajtincset rátenni a hajcsavaróra és nem fogsz kihagyni egyet sem. A hajcsavarót a hajvéghez kell helyezni, majd szorosan felcsavarni és egy hajtű segítségével rögzíteni a fejtetőn. Amint kihűlt a hajcsavaró, óvatos mozdulatokkal eltávolíthatod. A probeauty.hu webáruházban minőségi elektromos hajcsavaró kínálatot találsz!