Tímár Bence - esküvő fotózás

A legszebb pillanatokat megörökítő esküvő fotózás

Az esküvő egy olyan esemény egy pár életében, melyre hosszú évek múltán is boldogan, mosolyogva gondolnak vissza. Ugyanakkor nem csak gondolatban jó visszaemlékezni, hanem a megörökített képekben is jó gyönyörködni és nosztalgiázni. Ahhoz, hogy életre szóló képek készüljenek fontos, hogy megfelelő fotóst válasszunk.

Esküvő fotózás nem csak a párról szól, habár tagadhatatlan, hogy ők vannak főszerepben. Az esküvő során számos olyan pillanatra kerül sor, melyeket célszerű megörökíteni az utókornak. Ilyen például a szülőköszöntő megható eseménye, amikor a szülők könnyes szemmel, ám annál büszkébben veszik át az ajándékot vagy amikor elcsattan az első hitvesi csók. Ezenkívül a násznép soraiban is számtalan olyan pillanatot kaphat el a fotós, melyekre jó érzés visszagondolni. Ilyenek az önfeledt nevetések, az örömkönnyek, a szeretetteljes összepillantások. Egy jó fotós ezeket a pillanatokat szinte előre látja és folyamatosan készenlétben áll, hogy a megfelelő másodpercben megörökítse a pillanatot. Az esküvői fotózás általában egész nap tart, de ha az ifjú párnak más elképzelései vannak, jellemzően arról is lehet beszélni.

Mielőtt kiválasztjátok az esküvői fotóst, előtte mindenképp alaposan gondoljátok át, hogy milyen igényeitek vannak, például, hogy a teljes napot szeretnétek megörökíteni vagy elegendő, ha csak a szertartásról készülnek képek. A fotóstól mindenképp érdemes referenciafotókat nézegetni, mivel így látni fogjátok hogyan dolgozik, mennyire tudja jól elkapni az adott pillanatokat. Emellett érdemes találkozni is a fotóssal, így megtudhatjátok, hogy mennyire van meg köztetek úgymond a kémia. Ha már a megbeszélésen is feszengtek egymás társaságában, akkor nagy valószínűséggel nem ő lesz a ti emberetek. Egy jó fotóssal viszont a maximumot hozhatjátok ki a nagy napból!