Szennyvíztartály

Szennyvíz tartály különböző méretben, masszív anyagból

Egy szennyvíz tartálynak rendkívül erősnek, strapabírónak kell lennie, hiszen a földbe süllyesztve kell tároló funkcióját elvégezni. Ez pedig azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű föld ránehezedése esetén sem szabad eldeformálódnia, horpadnia, sérülnie, hisz akkor nem volna képes eleget tenni a feladatának.

A sunikft.hu által forgalmazott szennyvíz tartály garantáltan erős, közepes sűrűségű polietilén anyagból készült, kiváló minőségben és gondos tervezéssel. A föld alá telepíthető szennyvíz tartályt UV stabilizált alap jellemzi. A kifolyásmentes gyűjtőtartály anyagának köszönhetően a vegyszereknek is képes ellenállni. A szennyvíz tartályok különböző méretekben beszerezhetők, mely köbméterben és literben van megadva a termékleírásban. Monumentális méreteik miatt bizonyos modellek postázását nem vállalja a SUNI Kft. forgalmazó cég.

A szennyvíz tartályok lépésálló tetővel vannak ellátva, ezzel biztosítva a magas fokú biztonságot, azonban természetesen ez önmagában nem elegendő. Több szabályt is be kell tartani a szennyvíz tartály telepítése és használata során az esetleges balesetek elkerülése végett. Az ezzel kapcsolatos javallatokat a termékleírásban találják az érdeklődők. A sunikft.hu weboldalon megrendelhető termékekhez az alap tartozékokon kívül egyéb eszközt is be lehet szerezni. A rendelés menete nem bonyolult, csupán a virtuális kosárba kell helyezni a kívánt terméket, s követni a soron következő lépéseket, kitölteni a szükséges adatokat a megrendelővel, szállítással, fizetési móddal kapcsolatban. Szerezze be időtálló, masszív szennyvíz tartályát a sunikft.hu oldalról, amely Megbízható Bolt minősítésével garantáltan tisztességes és korrekt online vásárlást biztosít minden megrendelő számára!