Elavult csekkoló készülékek

Modern rendszer az elavult csekkoló készülékek helyett

Akinek van már tapasztalata a csekkoló készülékekkel, az nagyon jól tudja, hogy a rendszer egyik nagy hibája, hogy nagyon könnyen lehet manipulálni. Ha az őr leveszi a csekkoláshoz szükséges kis botot és megfelelő sorrendben érinti a leolvasóhoz, akkor rendkívül egyszerűen átverhető a rendszer és senki nem jön rá, hogy pontosan mi történt.

Elavult csekkoló készülékek kiváló lehetőséget nyújtanak a csalásra, a rendszer átverésére. Ha a cél, hogy ezt elkerüljük és szeretnénk pontosan látni, hogy az őrök merre járnak, akkor egy korszerű, a huszonegyedik század kihívásainak megfelelő biztonsági rendszerre van szükség. A legjobb opció, ha nem csupán a fontosabb pontok vannak leellenőrizve, hanem a teljes útvonal, így minden mozgást látni lehet az adott szolgálatban. Habár ezek a rendszerek évek óta elérhetők, azonban csak néhány olyan van köztük, mely saját, egyedi elektronikát alkalmaz. Ezért viszont jellemzően a rendszer használati díjon felül extra összeget kell fizetni. Manapság szinte mindenki használ okostelefont, így érdemes volna kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket.

A Trinity Guard applikáció legnagyobb előnye, hogy hiába az ügyeskedés, nem lehet átverni. A csekkoló készülékekkel kapcsolatos trükkök és technikák ez esetben nem működnek, melynek oka, hogy a Trinity Guard rendszer GPS technológián alapul. Használata rendkívül egyszerű, hiszen applikációkat szinte mindenki használ, ráadásul a felületen minden fontos információ jól érthetően fel van tüntetve. Gyakorlatilag bármely telefonon, illetve tableten lehet használni a Trinity Guardot, mely iOS vagy Android rendszerrel rendelkezik. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a Trinity Guard járőrellenőrző rendszer kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a trinityguard.hu weboldalra!