Cpanel tárhely

Minőségi Cpanel tárhely jó áron

Mi az a cPanel? Segít a webtárhely kezelésében egy egyszerű, nem technikai irányítópulton keresztül. Lehetővé teszi olyan fontos tárhelyszolgáltatások és konfigurációk elérését, amelyek egyébként műszaki ismereteket igényelnének. Sok népszerű webtárhely használja a cPanel-t, így annak megértése, hogy mi az a cPanel, és hogyan működik, többet hozhat ki webtárhelyéből.

Cpanel tárhely várja az awh.hu weboldalon a lehető legjobb árakkal, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is kipróbálná a cpanel előnyeit.  A WordPresshez hasonlóan a cPanel is egy olyan felhasználói felület, amely egy bonyolult rendszert tesz kezelhetőbbé a fejlesztők és az átlagos felhasználók számára. A cPanel rendszerint a megosztott tárhelyfiókok elsődleges vezérlőpultjaként működik. Például a Bluehost, a HostGator és a GoDaddy mind a cPanel felületet használják. A cPanel segítsége nélkül csak a haladó műszaki ismeretekkel rendelkezők tudnának szervert vagy weboldalt kezelni. A cPanel felület a legtöbb megosztott tárhelyszolgáltatás vezérlőközpontja. A felügyelt WordPress gazdagépek azonban általában saját online felületeket hoznak létre. Összességében a cPanel áthidalja a szakadékot a komplexitás és a felhasználóbarátság között. Ez még mindig kissé megfélemlítő sok ember számára, akik csak most kezdik a tárhelyszolgáltatást. Azonban ez az egyik legjobb megoldás a webhely fájljainak kezelésére anélkül, hogy fejlesztőt kellene felvennie.

A cPanel irányítópultja a gazdagéptől függően eltérően fog kinézni. Ennek oka a házigazda márkajelzése és az a mód, ahogyan a cég a cPanel megszervezése mellett döntött. Tehát a Bluehost ügyfelei más elemeket fognak látni, mint az InMotion Hosting szolgáltatásban. Az elsődleges cPanel szakaszok és szolgáltatások azonban ugyanazok maradnak az azt használó összes gazdagépen. További részletekért és a szolgáltatásokért keresse fel az awh.hu weboldalt.