Volkswagen Golf

Ismerjük meg közelebbről a Volkswagen Golf legújabb modelljét!

Kétségkívül az autógyártás történelmének egyik legnagyobb felfedezése, illetve sikertörténete a Volkswagen Golf, mely a kezdetek óta nyolc generációt élt meg. Egészen 1974-től kezdve napjainkig, ez a típus számít az egyik legnépszerűbb középkategóriás gépjárműnek.

A Volkswagen Golf legújabb modellje kapcsán itt érhető el bővebb információ! A Volkswagen egyik legismertebb típusa, a márka zászlóshajójának is nevezhető Bogár népszerűsége egyre csak csökkent a hatvanas-hetvenes években, így a mérnökök egy új modell kifejlesztésébe fogtak, amely rendelkezik a kor legújabb technológiai újításainak, ugyanakkor alacsony fogyasztással rendelkezik és megfizethető az átlagembernek is. A legelső Golf típus 1974 májusában került bemutatásra és hamar nagy népszerűségre tett szert. Azóta a Golf többször is ráncfelvarráson esett át, azonban mindvégig népszerűnek tekinthető típus volt. A manapság kapható nyolcadik generációs Golf legszembetűnőbb újítása a keskenyebb fényszórók, az elöl és hátul új lámpatestek. Előbbit felár ellenében ötszáz méteres hatótávú LED-mátrix kivitelben is kaphatunk.

A világítás azáltal vágyik igazán egyedivé, hogy az autó orrán megtalálható Volkswagen logó is világít, mely a sötétben igazán látványos összképet nyújt a gépjárműnek. A legújabb modell sokkal több színben kérhető, mint a korábbiak. Ezenkívül a keréktárcsa mintázatok is többféle verzióban elérhetők. Az utastérben is sokféle változás tapasztalható. Például megújult az infotainment-rendszer, mely új szoftvert kapott. A rendszer mesterséges intelligenciával is el van látva, így szükség esetén használhatjuk a ChatGPT-t. Csak rajtunk múlik, hogy milyen felszereltségi szinten szeretnénk az autót. A panoráma környezetkép nagy segítséget jelent a parkolásban.