Fog implantátum

Ismerje meg az Ihde Azonnal Terhelhető Fog Implantátum Rendszert!

Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer alkalmazása több szempontból is előnyös, ezért mindenképp célszerű megismerni! Az implantátum rendszer Stephen Ihde professzor fejlesztéseinek és egy svájci cég több, mint hatvanéves tapasztalatának köszönhető. Ha Önnek is implantátum beültetésre van szüksége, akkor mindenképp érdemes megismerni ezt az innovatív alternatívát.

Fog implantátum beültetése esetén sok páciensben felmerül a kérdés, hogy kizárólag a hagyományos implantátum jöhet szóba vagy van ennél innovatívabb, minőségibb opció. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum népszerűsége folyamatosan nő. Ennek oka, hogy rendkívül gyors megoldás. Manapság, amikor a legtöbb ember rohanó életmódot folytat, senkinek sincs ideje fogak nélkül, heteket, hónapokat várni arra, hogy sor kerüljön a fogpótlásra. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer legnagyobb előnye, hogy azonnal, de legkésőbb hetvenkét óra elteltével rögzített fogpótlással tudja elhagyni a fogászati rendelőt. Ahogy az elnevezés is mutatja, az implantátum szinte azonnal terhelhető, így nem kell kímélni és hosszan várakozni.

Az eljárás azért is olyan sikeres, mert nagyon biztonságos. Az Ihde Azonnali Terhelhető Implantátum Rendszer dohányzók, csontritkulásban szenvedők és cukorbetegek esetében is alkalmazható. Akár a foghúzást követően azonnal is megtörténhet. További előny, hogy minimális fájdalommal jár az Ihde fogpótló rendszer, ami a kisebb összműtéti terhelésnek és a fogorvosnál töltött kevesebb időnek köszönhető. A rengeteg előny mellett az már csak grátisz, hogy az Ihde fogpótlás igazán kedvező ár-érték arányú, ezért nem csoda, hogy sokan választják a hagyományos alternatíva helyett. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra!