A .hu domain regisztráció nem csak presztízskérdés

Az üzleti életben nagyon szimpatikus, ha nem egy egyszerű, bárki által elérhető gmail.com végződésű email cím található a névjegykártya elérhetőségei között. Azonban az egyedi .hu domain regisztráció abszolút nem csupán presztízskérdés!

Marketing céljából nagyon fontos legalább egy .hu domain regisztráció, bár nagyobb vállalatoknál a saját domain száma vélhetően több, mint egy. Azonban más előnyei is vannak a saját .hu domain regisztrációnak. Például, ha a domain név tartalmaz kulcsszót, az elősegíti az internetes kereső oldalak előre sorolásában. Az úgynevezett SEO, azaz kereső optimalizálás szempontjából ennek fényében sokat dob egy olyan domain név, ami némileg tartalmazza a szolgáltatást vagy iparágat. Emellett pedig már csak javaslat, hogy olyan domain név kerüljön kiválasztásra, mely jól hangzik és könnyen megjegyezhető, bár ezekhez hozzátartozik a jól megszerkesztett és karbantartott weboldal is, hisz önmagában a .hu domain regisztráció nem elég a sikerhez.

A .hu domain regisztráció előnye még, hogy megbízhatóságot ébreszt az emberekben. Egy magyar cég, aminek magyar a célközönsége, mért választana nemzetközi végződésű domain nevet magának? A .hu domain regisztráció sugallja, hogy a tulajdonos magyarországi kötődésű, tevékenységű, székhelyű. A wwh.hu weboldalon akár néhány kattintással bejegyezhető a kívánt név. Az oldalon megtalálható e munkák díjszabása két évre meghatározva, továbbá az átregisztrálás, valamint a hosszabbítás egy évre kalkulálva. A domain kereső pedig gyorsan az ügyfelek elé tárja a választott név foglaltságát. A wwh.hu csapatával dolgozva a .hu domain regisztráció kevesebb, mint egy nap alatt létrehozható. A szakértők tisztában vannak a jogszabályokkal, a folyamat összes lépésével, így érdemes rájuk bízni ezt a feladatot!