Izületi fájdalom

Valóban megoldást jelent ízületi fájdalomra a spray?

Az ízületi fájdalommal járó kellemetlen tüneteket a többségnek nem kell bemutatni, hiszen élete során rengeteg ember tapasztalja meg, hogy milyen kellemetlen ezekkel a tünetekkel szembesülni és így mozogni. Idővel a mozgás korlátozottá válik, beszűköl a mozgástartomány, amely a mindennapokra is komoly kihatással lehet.

Izületi fájdalomra spray tökéletes alternatíva, ha nem szeretne állandó fájdalommal élni. A Dolixir spray több szempontból is előnyös választás. Sokan fájdalomcsillapító kapszulákat szednek a fájdalom ellen, azonban ezek a belsőleg ható készítmények csak hosszú felszívódást követően fejtik ki hatásukat, ráadásul idővel azzal fog szembesülni, ha ezt a módszert követi, hogy a gyógyszerek komoly gyomorégést okoznak. A tapaszokkal sem sokkal jobb a helyzet, mivel nem igazán kapni olyat, ami a napi mozgás során ne jönne le. Márpedig az általában kivitelezhetetlen, hogy egész nap ne mozduljon meg, csak feküdjön mozdulatlanul. A krémek nagy előnye, hogy helyileg alkalmazhatók, viszont ezek általában nyomot hagynak a ruhán.

A Dolixir spray praktikus spray kialakításának köszönhetően egyenesen a probléma forrásán alkalmazható. Bárhol egyszerűen lehet használni, ráadásul könnyen szállítható, így a táskájában bárhova magával viheti, akár a nyaralásra is. A Dolixir olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint a kollagén, vadgesztenye, MSM, gyömbér, kurkuma, kamilla, eukaliptusz, fekete nadálytő, kerti kakukkfű és levendula. Naponta három-öt alkalommal pemetezze a kezelendő felületre és gyengéden masszírozza a bőrbe a készítményt! A spray körülbelül egy-két percen belül felszívódik és kifejti jótékony hatását. Bővebb információkért mindenképp látogasson el a dolixir.hu weboldalra, ahonnan meg is rendelheti a terméket!