Retinol szérum

Retinol szérum azonnali ránctalanításra

Ha kevés idő áll rendelkezésre az arcápolásra, azonban azonnali ránctalanításra van szüksége, akkor a DRHAZI retinol szérum az ideális választás. A termék kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek bőrazonos, liposzómás formulába ágyazottak.

Retinol szérum nagy segítséget jelent a ránctalanításban. A DRHAZI retinol szérum esetében háromféle hatóanyagot dolgoztak össze a szérumban. Az egyik a DERMO FILLER bio bőrtöltő, amely egy igazán intenzív, természetes hatóanyag, ugyanis az invazív lifting és bőrfeltöltő kezelések eredményét utánozzák. Ezáltal a bőr szerkezeti öregedésének jelei enyhülnek, ráadásul a karikás szemek kezelésében is hatékony a szérum. Az Express feszesítő egy forradalmian új technológiai transzferen alapul. Gyakorlatilag egy azonnali facelift hatóanyagról van szó. A fizikai feszítő hatás rendkívül intenzív, azonnali eredménnyel jár, mely több órán keresztül kitart. Akár 74 százalékkal képes egy órán belül kisimítani a szem környéki ráncokat, így a tekintet jóval üdébb lesz, fiatalosabbá válik. A harmadik hatóanyag a Bio Retinol. Ez bőrönk egyik igazán trendi összetevője.

A bio retinol éppoly hatékonyan alkalmazható, mint a hagyományos retinol a gyulladások és a bőr öregedése ellen, azonban a retinol hátrányait nélkülözve. Ennek köszönhetően a fotokémiai instabilitás, esetleg a bőrirritáció elkerülhető. A bio retinol a bőr öregedése ellen igazán hatékony, mivel csökkenti a ráncokat, növeli a bőr erősségét és rugalmasságát és stimulálja a kollagéntermelést. A bio retinol minden bőrtípuson kiválóan alkalmazható, tehát érzékeny, zsíros, száraz és kombinált bőrön is. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a webshop.drhazi.hu weboldalra!