Pénzszámoló gép

Pénzszámláló gép gyors és precíz működéssel

A pénzszámláló gép használata több területen is hasznos lehet. Nem csupán azok veszik hasznát, akik nagyon sok készpénzzel rendelkeznek, ez gyakori téves gondolat. Ahogy az is, hogy a bankjegyszámláló rendkívül drága és nem éri meg megvásárolni. Természetesen ez sem igaz.

Pénzszámláló gép használata ma már nem csupán a bankokban és pénzintézetekben általános. Gyakorlatilag bárki vásárolhat magának, aki szükségét érzi. Nagy készpénzforgalom esetén mindenképp célszerű beszerezni egy bankjegyszámlálót. Kezelése egyáltalán nem bonyolult, a legtöbb termék használata gyerekjáték. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép esetében is igaz ez, nagyon könnyű használat jellemzi a gépet. Számos tulajdonságát tekintve egy kiváló gépről van szó, amely ár-érték arányát tekintve is kiváló készülék. Percenként ezer bankjegy megszámlálására alkalmas. Ezenkívül beállítható, hogy az előre megadott darabszámnál megálljon a számlálás. A gépre az automatikus indítás és leállás jellemző. A gép azt is képes érzékelni, ha egy bankjegy szakadt. Az eurót, dollárt és a magyar forintot képes számolni és vizsgálni.

Nem hiába úgy fogalmazunk, hogy vizsgálni, ugyanis az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép mágneses és UV vizsgálati módszerek segítségével akár a hamis bankjegyek kiszűrésére is alkalmas. A magyar forint bankjegyek esetében viszont mindenképp óvatosnak kell lenni, ugyanis ezek a bankjegyek nincsenek mágneses biztonsági elemekkel ellátva, ezért a mágneses vizsgálati funkciót ki kell kapcsolni a magyar bankjegyek számolása közben, különben a gép folyamatosan hibát jelez. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép kapcsán, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!