Kitartás

Kitartás, mint a sikeres emberek legfőbb tulajdonsága

Nap, mint nap szemtanúja lehetsz annak, hogy mások mennyire könnyen túllépnek problémákon, egyik akadályt a másik után győzik le, népszerűek a diákok, tanárok körében és könnyedén szereznek jó jegyeket. Így születtek? Rendelkeznek valamivel, amivel te nem? Otthonról hoznak valamit? Egyik sem!

Kitartás olyan tulajdonság, mellyel az összes sikeres ember rendelkezik. A siker nem azon múlik, hogy mennyi pénzed van, mit hozol otthonról vagy, hogy milyen ember vagy. Ha valóban akarod, nem veszed le szemed a célról és töretlenül haladsz előre, akkor te is sikeres lehetsz! A siker amellett, hogy a legnehezebb, egyben a legszebb emberi tulajdonság, melynek köszönhetően nagy dolgokat lehet véghez vinni. A sikert sokan egy jéghegyhez hasonlítják, ami kiváló példa. A csúcs jól látható, általában ez az, amire a többség irigykedik. A siker, a biztos egzisztencia, a népszerűség és még sorolhatnánk. Nem szabad elfelejteni, hogy a jéghegy nagyrésze a mélyben található. Itt vannak azok a dolgok, amelyeket a többség nem lát vagy nem akar látni. Ilyenek az akadályok, az elsőre megoldhatatlannak tűnő problémák. Pedig ezek is hozzátartoznak a sikerhez, kitartással túl kell lendülni a nehézségeken és a célra kell koncentrálni.

Nagyon sokan el sem indulnak az úton, mert előre látják, hogy sok akadályt kellene legyőzni. Mások elindulnak ugyan, de az első nehézségek jelentkezésénél feladják. Vannak, akik egészen sokáig kitartanak, azonban pont a cél előtt feladják. Végül ott vannak azok, akik újra és újra elbuknak, azonban ennek ellenére újrakezdik és küzdenek, egészen addig, ameddig sikeresek nem lesznek. Teljesen mindegy milyen képességekkel születtél, ha kellőképp kitartó vagy, akkor te is sikeres lehetsz! Ebben segíthet, illetve inspirálhat A kitartás kézzelfogható csodái című könyv. Bővebb információkat a kitartas-csodai.hu weboldalon találsz!