Mobil sátor

Ipartelepekre is kiváló megoldás a mobil sátor

Nagyobb vállalkozások kapcsán mindig kardinális jelentőséggel bír a tárolás, ugyanis ahhoz, hogy minden olajozottan működhessen, rengeteg esetben elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk megfelelő mennyiségű és méretű raktárhelyiséggel. Ez egyaránt igaz a mezőgazdaság, az állattartás és egyéb ipari létesítmények vonatkozásában is.

Amennyiben ezek az épületek nincsenek kialakítva, feltétlenül érdemes számba venni a mobil sátor alkalmazásának lehetőségét. A hagyományos, fixen telepített raktárak ugyan rendkívül tartósak, ám ezzel együtt megannyi hátránnyal rendelkeznek. A kivitelezésük roppant költséges, ráadásul nehéz velük hosszú távra tervezni, hiszen az, hogy jelen pillanatban mekkora egységre és pontosan hol van szükség, az még önmagában sajnos kevés információ. Könnyen meglehet ugyanis, hogy évek múltán már egész más léptékben kell gondolkodnunk. Ezért is remek választás a mobil sátor. Az acél szerkezeti elemek garantálják az időtállóságot, a vastag ponyva pedig hosszú ideig kellő védelmet biztosít.

Ám a legnagyobb előnyt kétségkívül a rugalmasság jelenti. A mobil sátor az architektúrájából fakadóan könnyedén bővíthető, így a megnövekedett igényeket is kiszolgálja. Ráadásul a telepítése és a szállítása is egyszerűen kivitelezhető. Felállításához nincs szükség különleges szerszámokra, illetve munkagépekre és elhelyezése egyaránt történhet talajra, betonra, falra, vagy speciális Gravetti-blokkra. Utóbbi kettő esetében a rendelkezésre álló tárolókapacitás száz százalékosan kihasználható. Emellett a mobil sátor fedését biztosító poliészter ponyva belső felülete speciális fehér bevonattal van ellátva, így garantálva a tároló belsejében a megfelelő fényerősséget. Akár vetőmag raktározásáról, eszközök elzárásáról legyen szó, vagy épp egy ideális állatbeálló létesítése a cél, a mobil sátor remek alternatívát jelent.