Derékfájás

Hogyan valósulhat meg a derékfájás kezelése természetes módszerekkel!

A derékfájás kialakulásának több oka is lehet, illetve kortól függetlenül gyakorlatilag bárkit érinthet a probléma. Az idősebb korosztály az életkorából kifolyólag, míg a fiatalabbak az egyoldalú terhelés, rossz tartás és mozgásszegény életmód miatt fájlalják rendszerint a derekukat. Egy biztos, mielőbb megoldást kell találni a fájdalom ellen!

Derékfájás kezelése többféle kemikáliával történhet, azonban a legtöbb fájdalomcsillapító kemikáliának megvannak a hátrányai. A többség a fájdalom jelentkezésekor valamilyen fájdalomcsillapító tablettát vesz be, mely fél vagy egy óra után kifejti hatását, miután a gyógyszer felszívódott. Ideig-óráig ez valóban megoldást jelent, viszont a mértéktelen tabletta fogyasztás idővel komoly gyomorégést okoz. A tapaszokkal az a probléma, hogy sokszor nem tapadnak meg rendesen, a napi mozgás közben könnyen leválnak, így valódi enyhülést sem hoznak. A krémek ebből a szempontból jobb választásnak bizonyulnak, azonban ezekkel az a gond, hogy megfogják a ruhát, ami egyáltalán nem kellemes hiszen gyakran nehezen jön ki a ruhából.

Biztosan állíthatjuk, hogy a Dolixir alkalmazása mindenképp jobb döntés, hiszen spray változatának köszönhetően közvetlenül a probléma helyén lehet alkalmazni. Az sem jelent akadályt, ha egyszerre több helyen kell alkalmazni. A Dolixir kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint például kurkuma, vadgesztenye, MSM, kollagén, mentol, eukaliptusz és fekete nadálytő. Ennek megfelelően a Dolixir nem tartalmaz tartósítószert vagy szintetikus illatanyagokat. Magyar termékről van szó, melyet Romániában és Németországban is lehet rendelni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a dolixir.hu weboldalra és tájékozódjon!