Flaska

A gravírozott flaska szívhez szóló meglepetés lehet

Noha felnőttként a legjobb érzés adni, bizony a megfelelő ajándék kiválasztása néha hatalmas dilemmát jelenthet. Különösképp igaz ez, amikor jeles alkalmakról van szó, főképp, ha férfi az ünnepelt. Ilyenkor aztán vakarhatjuk a fejünket, hogy mi az, amivel valóban örömet okozhatnánk és amellett, hogy szívhez szóló, még funkcionalitás tekintetében is megállja a helyét.

Egy ízléses flaska a legtöbb esetben kiváló döntésnek bizonyul. Remek szuvenír például a nagykorúság betöltésének megünneplésére, hiszen mivel is lehetne emlékezetesebbé tenni a 18. születésnapot, mint egy nívós laposüveggel. Ráadásul így azon sem kell gondolkoznunk, hogy milyen felirat kerüljön a felületére, hiszen a dátum mellett a jókívánságokat is belegravíroztathatjuk. Ilyen jeles alkalmak kapcsán egyúttal azt is érdemes megfontolni, miszerint a flaska mellé beszerzünk egy komplett pohárkészletet is, lévén így lesz teljes az ajándék. Szerencsére ma már tucatnyi kivitelből választhatunk, így döntésünknek csak az elképzeléseink szabhatnak határt.

A flaska ugyancsak kitűnő meglepetés legénybúcsúra. Noha ezek az alkalmak sokkal inkább szólnak magáról a társaságról és egy utolsó nagy buliról, egy ajándékkal még tökéletesebbé varázsolhatjuk az estét. Amennyiben van rá lehetőség, ilyenkor érdemes összefogni pár baráttal és együtt megvenni, hiszen így a költségek is megoszlanak és ami ennél is fontosabb, mindenki ráírathat valami személyes üzenetet a laposüvegre. Épp emiatt szerencsés lehet egy nagyobb méretű flaska mellett letenni a voksot, hiszen annak a gravírozható felülete is jóval jelentősebb. Ha pedig igazán emlékezetessé szeretnénk tenni az ajándékozás pillanatát, akkor arról is gondoskodunk, hogy teletöltve adjuk át azt a vőlegénynek, így egyből használatba is tudja venni.